KL mister pressechef

JOBSKIFTE: Pressechef Søren Kudahl skifter fra Kommunernes Landsforening til Ledernes Hovedorganisation.

Søren Kudahl giver sig i kast med nye udfordringer fra 1. oktober, når han skifter arbejdet i Kommunernes Landsforening (KL) ud med Ledernes Hovedorganisation. 

Det skriver Ledernes Hovedorganisation i en pressemeddelelse. 

Ansættelsen af Kudahl som pressechef sker som led i en strategi, der skal få organisationens holdninger til at stå skarpere på den politiske og mediemæssige dagsorden. Søren Kudahl ser frem til at løfte strategien.

"Lederne har et bredt samarbejde med offentlige myndigheder og ministerier. Derfor er det vigtigt, at ledernes stemme høres i medierne og på Christiansborg i endnu højere grad end i dag. Det ser jeg meget frem til at yde mit bidrag til," fortæller han i pressemeddelelsen.

Søren Kudahl er tidligere journalist i LO, men har de sidste treethalvt år været pressechef i KL. Han er blandt andet igangsætteren af KL's nyhedsbrev, Momentum.  

Afdelingen, som Søren Kudahl bliver en del af, består nu af 17 medarbejdere.

Forrige artikel Ammitzbøll-Bille: Nogle kommuner tænker 'Går den, så går den' Ammitzbøll-Bille: Nogle kommuner tænker 'Går den, så går den' Næste artikel Det ved vi om regeringens forslag til finansloven for 2019    Det ved vi om regeringens forslag til finansloven for 2019
Overvismand: Ny velfærdslov bliver ingen paladsrevolution

Overvismand: Ny velfærdslov bliver ingen paladsrevolution

KØF: Formanden for Det Økonomiske Råd, professor Carl-Johan Dalgaard, forventer ikke, at en kommende velfærdslov vil gøre nogen større forskel for udviklingen af de offentlige udgifter. Men detaljerne kan få konsekvenser lokalt.