Kommunaldirektørernes formand: Var corona en eksamen, så har det lokale selvstyre bestået med glans

Den lokale håndtering af den globale coronaepidemi har givet fornyet selvtillid for det kommunale selvstyre, fortæller Niels Nybye Ågesen, der netop er genvalgte som formand for Kommunaldirektørforeningen. Erfaringerne skal ikke mindst bruges til at styrke dialogen med borgerne.

Kommunerne har under coronakrisen oversat en lind strøm af centrale retningslinjer til lokal pandemibekæmpelse. Med stor succes, vurderer Kommunaldirektørforeningens formand, Niels Nybye Ågesen.
Kommunerne har under coronakrisen oversat en lind strøm af centrale retningslinjer til lokal pandemibekæmpelse. Med stor succes, vurderer Kommunaldirektørforeningens formand, Niels Nybye Ågesen.Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
Kim Rosenkilde

To år mere.

Vejles veteran af en kommunaldirektør, Niels Nybye Ågesen, har netop sagt ja til at bruge en del af sin tid på at fortsætte endnu en periode i rollen som formand for Kommunaldirektørforeningen.

Han startede for to år siden, men mangler stadig lidt for at komme i mål med de oprindelige prioriteter på vegne af kollegaerne i landets øvrige 97 kommuner:

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00