Se hele pressemødet: Statsministeren kræver en stille påske, og Heunicke forklarer sig om coronatest

CORONA: Statsminister Mette Frederiksen (S) fortalte på dagens pressemøde, at regeringen forlænger lukning af skoler, restauranter og visse forretninger til og med påske. De fleste skal fortsat arbejde hjemme, og forsamlingsforbuddet fortsætter. Også KL, regionerne, sundhedsministeren, Søren Brostrøm og Rigspolitiet deltog i pressemødet. Se eller gense det her.

Forrige artikel Mette Frederiksen forlænger nedlukning: ”Vi har en tro på, at det nytter” Mette Frederiksen forlænger nedlukning: ”Vi har en tro på, at det nytter” Næste artikel Coronakrise kan sætte en ny kurs for velfærdspolitikken Coronakrise kan sætte en ny kurs for velfærdspolitikken
Podcast: Brostrøm vil have flere beføjelser og håber på en stor reform

Podcast: Brostrøm vil have flere beføjelser og håber på en stor reform

POLITISK STUEGANG: Hvis det står til Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, skal styrelsen bestemme mere over, hvordan kommunerne passer deres sundhedsopgaver med for eksempel at forebygge sygdom og dårligt helbred blandt børn og voksne. Det er en af flere interessante meldinger fra topembedsmanden i Altingets podcast, hvor han også bliver spurgt, hvorfor han ikke længere er med til regeringens pressemøder om corona.