Podcast: Det socialdemokratiske netværk viser, hvordan Mette Frederiksens stil er forskellig fra Foghs

AJOUR: Mette Frederiksen og Socialdemokratiets fundament er spredt ud over flere mennesker. Den stil er anderledes end Anders Fogh Rasmussens i begyndelsen af nullerne og kan både være en fordel og en ulempe for hende.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

På fire år har det nye Socialdemokrati erobret magten og indtaget regeringskontorerne.

Altinget har kortlagt det socialdemokratiske netværk, der viser, hvordan politikerne og rådgiverne går mange år tilbage, hvordan de er blevet rundet af ungdomspartiet, er steget i graderne sammen, ses på kryds og på tværs, og hvordan nogle af dem endda er gift.

Mange personer står bag genrejsningen af partiet, og det viser en historie om et stærkt fundament for Socialdemokratiet.

Sammenligninger står selvsagt i kø. Denne begyndelse minder om Anders Fogh Rasmussens genrejsning af Venstre, og det politiske landskab er sammenligneligt.

Der er dog klare forskelle på Frederiksens og Foghs måde at komme til magten. Altinget Ajour ser i dagens udgave nærmere på det socialdemokratiske netværk. Dagens gæst er magasinredaktør Esben Schjørring.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Færre konsulenter og mere byggeri – sådan skal kommunerne bruge penge det næste år Podcast: Færre konsulenter og mere byggeri – sådan skal kommunerne bruge penge det næste år Næste artikel Podcast: Brostrøm vil have flere beføjelser og håber på en stor reform Podcast: Brostrøm vil have flere beføjelser og håber på en stor reform