Podcast: Hvad er næste destination for Lars Løkke?

AJOUR: Bliver Løkke ekskluderet? Stifter han et parti? Eller bliver det noget helt tredje? Ifølge Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, er der i Venstre tale om, at Løkke kan blive Venstres kandidat i København til det kommende kommunalvalg.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Interviews og omtale af Lars Løkke Rasmussen har været at finde i nærmest alle landets medier i denne uge.

Baggrunden er den bog, den tidligere statsminister er udkommet med, hvor han fortæller om flere anekdoter fra sit politiske liv, og i samme ombæring ønsker en anden retning for Venstre, end den som partiformand Jakob Ellemann-Jensen har udset sig.

Kan Lars Løkke stadig fortsætte i Venstre efter den udmelding? Er han på vej til at starte et nyt parti? Eller ender Løkke med at blive spidskandidat i København, som der ifølge Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, bliver talt om i Venstre?

I dagens udgave af Altinget Ajour sætter Jakob Nielsen fokus på Løkkes bog, og de politiske følger af den.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Brostrøm vil have flere beføjelser og håber på en stor reform Podcast: Brostrøm vil have flere beføjelser og håber på en stor reform Næste artikel Podcast: Hvem skal videreføre Socialdemokratiets dominans i København? Podcast: Hvem skal videreføre Socialdemokratiets dominans i København?
Overvismand: Ny velfærdslov bliver ingen paladsrevolution

Overvismand: Ny velfærdslov bliver ingen paladsrevolution

KØF: Formanden for Det Økonomiske Råd, professor Carl-Johan Dalgaard, forventer ikke, at en kommende velfærdslov vil gøre nogen større forskel for udviklingen af de offentlige udgifter. Men detaljerne kan få konsekvenser lokalt.