Valgpodcast: Finansieringen er det svage punkt i Frederiksens velfærdsudspil

AJOUR: Mette Frederiksen vil binde Lars Løkke fast til velfærdsmasten og lave en lov, der sikrer, at velfærden følger den demografiske udvikling. Hvordan hænger økonomien sammen? Og hvad betyder udspillet for Løkke?

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Mette Frederiksen var flankeret af Herlev-borgmester Thomas Gyldal Petersen, da Socialdemokratiets nye velfærdsudspil blev præsenteret blandt sygeplejersker på Herlev Hospital.

For at sikre flere sygeplejersker, hjemmehjælpere og pædagoger skal der eksempelvis spares på konsulentydelser, men derudover er finansieringen ikke på plads.

Hvordan skal den komme det? Er det sikkert at love flere penge i fremtiden, når man endnu ikke kender til fremtidens udgifter? Og hvad betyder udspillet for statsministeren?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse, hvor chefredaktør Jakob Nielsen er gæst i studiet.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Et flertal uden om regeringen vil stoppe privatisering af kritisk infrastruktur Dagens podcast: Et flertal uden om regeringen vil stoppe privatisering af kritisk infrastruktur
Valgblog#8: Løber vi tør for varme hænder?

Valgblog#8: Løber vi tør for varme hænder?

ANALYSE: Måske skal vi til at stille et andet relevant spørgsmål i valgkampen, som ikke bare handler om, hvor pengene skal komme fra. Hvor skal alle de mennesker til alle de offentlige job komme fra?