Valgpodcast: Finansieringen er det svage punkt i Frederiksens velfærdsudspil

AJOUR: Mette Frederiksen vil binde Lars Løkke fast til velfærdsmasten og lave en lov, der sikrer, at velfærden følger den demografiske udvikling. Hvordan hænger økonomien sammen? Og hvad betyder udspillet for Løkke?

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Mette Frederiksen var flankeret af Herlev-borgmester Thomas Gyldal Petersen, da Socialdemokratiets nye velfærdsudspil blev præsenteret blandt sygeplejersker på Herlev Hospital.

For at sikre flere sygeplejersker, hjemmehjælpere og pædagoger skal der eksempelvis spares på konsulentydelser, men derudover er finansieringen ikke på plads.

Hvordan skal den komme det? Er det sikkert at love flere penge i fremtiden, når man endnu ikke kender til fremtidens udgifter? Og hvad betyder udspillet for statsministeren?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse, hvor chefredaktør Jakob Nielsen er gæst i studiet.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Et flertal uden om regeringen vil stoppe privatisering af kritisk infrastruktur Dagens podcast: Et flertal uden om regeringen vil stoppe privatisering af kritisk infrastruktur Næste artikel Dagens podcast: Borgmesterposten bliver alligevel ikke delt op i Slagelse Dagens podcast: Borgmesterposten bliver alligevel ikke delt op i Slagelse