PR-konsulent med erhvervspolitisk tæft UDLØBET

 

Er du dygtig nok til at sparke liv i kedelige stand-arder? Så er det dig, vi gerne vil høre fra!

Kan du skrive nyheder om standarders rolle i samfundet og erhvervslivet, og kan du sælge historierne til hele mediefladen? Så er du måske Dansk Standards nye PR-konsulent.

Stillingen indgår i et team, som har ansvaret for at drive en professionel strategisk kommunikation, der sikrer Dansk Standard en progressiv, relationsstyrkende og tillidsskabende profil i samfundet og i erhvervslivet. En af vores målsætninger er, at Dansk Standard skal være mere synlig i mediebilledet og derved skabe et øget kendskab til de ydelser, vi leverer, og den værdi vi skaber.

Noget om jobbet

Din væsentligste opgave bliver at få Dansk Standard synliggjort som en værdiskabende spiller i det danske mediebillede. Dvs. du skal varetage pressearbejdet i Dansk Standard, herunder servicere pressen, sælge historier, debatindlæg og kronikker, skabe pressekontakter og finde de mange gode historier hos os. Af delopgaver kan nævnes:

  • finde nationale og internationale nyheder, der er relateret til standardisering og den værdi standarder skaber for erhvervslivet og samfundet.
  • positionere små og store nyheder fra en bred vifte af standardiseringsområder repræsenterende stort set alle brancher
  • skrive kronikker og debatindlæg i samarbejde med forretningen og vores public affairs afdeling.
  • få placeret historierne i relevante medier alt fra fagblade til landsdækkende medier.
  • være tovholder på udvikling og implementering af kommunikationsstrategi.

Det er et spændende og meget varieret job, hvor der er brug for grundlæggende journalistiske og kommunikationsfaglige færdigheder og indsigt i pressens arbejde.

Noget om dig

Du har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse og min. 3-5 års erfaring fra et kommunikationsbureau, en redaktion eller en kommunikationsafdeling, hvor du har arbejdet med at formidle komplekst videnskabeligt og erhvervspolitisk stof. Desuden har du

  • interessere for erhvervsjournalistik og det erhvervspolitiske område
  • erfaring med at kommunikere med pressen og en god trackrecord på afsætning af historier til en bred vifte af medier
  • en levende og præcis pen, når den gode historie skal formidles
  • erfaring med udvikling og implementering af kommunikationsstrategier - gerne i spændingsfeltet mellem det kommercielle og det politiske

Du er en glad og engageret teamplayer, der trives med at samarbejde på tværs af hele organisationen.

Noget om Dansk Standard som arbejdsplads

Dansk Standard har netop lanceret en ny og ambitiøs forretningsstrategi frem mod 2015. Visionen er synligt og målbart at sikre, at Dansk Standards kerneydelser bidrager med vækst og kvalitet for Danmark. Vi arbejder derfor målrettet med at udvikle Dansk Standard strategisk gennem mål, der handler om vækst og professionalisering.

Dansk Standard favner 220 medarbejdere med mange forskellige kompetencer. Vores produkter er kendetegnet af et højt fagligt indhold, og vores løsninger er drevet af dialog og kompetente medarbejdere. Vi prioriterer strategisk kompetenceudvikling højt og lægger stor vægt på et fleksibelt arbejdsmiljø. Hos os har den enkelte medarbejder mulighed for at balancere et udfordrende job med et rigt familie- og fritidsliv. Vores kultur er præget af gensidig tillid, holdånd, frihed under ansvar og respekt for den enkelte. Lønnen fastsættes individuelt.

Noget for dig?

Er jobbet noget for dig, så send en ansøgning via nedenstående elektroniske link. Din ansøgning skal være os i hænde senest den 30. april 2012. Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Marketing- og kommunikationschef Palle Almar Knudsen , tlf. 39966296, e-mail pak@ds.dk. Du kan læse mere om Dansk Standard på www.ds.dk.

 
Ansøgningsfrist: 30. april
Tiltrædelse: Efter aftale
Arbejdssted: Charlottelund
Hjemmeside: http://www.ds.dk
Send ansøgning

Klik her for at læse mere