Altinget og Mandag Morgen søger digital marketing manager
Mediehuset Altinget og Mandag Morgen søger en digital marketing manager, der med en stærk kommerciel forståelse og et datadrevet mindset vil være med til at skalere vores succes. Dit primære fokus bliver at drive og videreudvikle marketingsfunktionen indenfor den del af vores forretningsområde, der blandt andet beskæftiger sig med kurser, netværk, events, konferencer samt det årlige Folkemøde og Verdensmålsuge.

Dine ansvarsområder/arbejdsopgaver:
  • Definere den strategiske retning i samråd med interne stakeholdere og produktejere
  • Binde marketingindsats og kommunikation/budskaber sammen på tværs af kanaler.
  • Det daglige ansvar for at planlægge, eksekvere og evaluere kampagner på tværs af sociale medier, herunder udarbejdelse af medieplan, der tager udgangspunkt i konkrete målsætninger.
  • Løbende identificere og teste nye kanaler og initiativer for løbende at forbedre performance, synlighed og ROI.
Hvem er du? Vi ser gerne, at du har flere års relevant erfaring fra en lignende stilling, og søger dig, der formår at arbejde med marketingindsatsen i et strategisk perspektiv, men som ligeledes trives med at arbejde hands-on. Det vil være et krav, at du har konkret erfaring med annoncering på Facebook og/eller LinkedIn. Dertil vil det være et plus, hvis du navigerer hjemmevant i systemer som Google Analytics og Google Ads. Det er desuden en fordel, hvis du interesserer dig for samfundet og politik. Hvad kan vi tilbyde? Du bliver en del af en spændende arbejdsplads med højt til loftet og med plads til udvikling. Stillingen giver mulighed for at sætte dit eget præg samt have stor indflydelse. Du vil blive en del af et dynamisk marketingteam på fem personer, som du kan sparre med på et højt fagligt niveau, og som vægter et godt arbejdsklima og gode arbejdsforhold højt. Arbejdsstedet vil være i mediehusets hovedkvarter på Ny Kongensgade i hjertet af København. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommerciel Direktør Michael Thomsen på telefon: 2011 3939 eller på [email protected] Kort om Altinget Altinget er et uvildigt politisk nichemedie med en af de største redaktioner på Christiansborg. Vi dækker de store linjer i dansk og europæisk politik på Altingets forside, mens vores 28 nichemedier går i dybden med de politiske fagområder. Derudover udkommer vi med et månedligt magasin, ligesom vi også producerer podcasts og afholder netværk, kurser og konferencer, hvor politikere, organisationsfolk og embedsmænd mødes og diskuterer løsninger på samfundets store udfordringer. Vi har desuden også aktiviteter i Sverige og fra efteråret 2022 åbner vi i Norge. Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, dog senest 31. august 2022. Vi indkalder til samtaler løbende. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00