BY-, KULTUR- OG MILJØDIREKTØR SØGES TIL ISHØJ KOMMUNE­
Vil du gerne være direktør i en hovedstadskommune, hvor politikere, ledere og medarbejdere arbejder så godt sammen, at kræfterne kan bruges på at udvikle kerneopgaven? Vil du som direktør være med til at sikre, at Ishøj fortsat udvikler sig som en spændende grøn og blå kommune med mangfoldige kulturelle og oplevelsesmæssige tilbud? Så bør du søge den ledige stilling som by-, kultur- og miljødirektør i Ishøj.

Søg dette job
Som ny by-, kultur- og miljødirektør får du det overordnede ledelsesansvar for de fire centre, der dækker hele Ishøj Kommunes teknik- og miljøområde og kultur- og fritidsområde. Centrene har tilsammen ca. 313 medarbejdere og et budget på ca. 220 mio. kr. Du får en central rolle som rådgiver for den politiske ledelse med ansvar for betjening af tre stående udvalg. Du bliver medlem af kommunens enhedsdirektion, der udøver tværgående strategisk ledelse af den samlede organisation, og du får det privilegium at lede (og følge) dygtige og engagerede medarbejdere og ledere, som identificerer sig med Ishøj Kommune. Du kan læse mere om stillingen i denne job- og personprofil. Her kan du også se de krav og forventninger, som Ishøj Kommune har til den nye by-, kultur- og miljødirektør. Du er velkommen til at ringe til kommunaldirektør Kåre Svarre Jakobsen, Ishøj Kommune, på tlf. 4085 3511 eller til partner Henning Meldgaard Nielsen, Genitor, på tlf. 3141 0563. Se også www.ishoj.dk for information om kommunen. Ishøj Kommune tilbyder kontraktansættelse, og lønnen inkl. kontrakttillæg er ca. 1 mio. kr. årligt plus pension. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Ansøgningsfristen er den 6. juni 2022.
  Søg dette job
  Ishøj er en moderne kommune i vækst. I dag er der omkring 23.000 indbyggere i kommunen mod kun 3.000 for bare 30 år siden
  Det moderne Ishøj ses omkring Ishøj Bycenter. Her er der gader og torve med rådhus, butikker og spisesteder af enhver art.

  Det gamle Ishøj ses i landsbyerne Torslunde, Tranegilde og Ishøj Landsby. Her er der stråtækte huse, gamle kirker og gravhøje.

  Ishøj er en grøn kommune med vådområder, mark og skov på mere end 75 procent af arealet. Ishøj er byen ved stranden med lystbådehavn, campingpladser og indsøer.

  Ishøj er en flerkulturel by med mange nationaliteter, et spirende musikliv og enestående museer. Og Ishøj er Vestegnens uddannelsesby med unge, der flokkes på vej til gymnasiet, handelsskolen eller teknisk skole.

  Det er nemt at komme til og omkring i Ishøj. S-toget stopper ved stationen ni gang i timen. Der er direkte adgang til motorvejen. Og på 37 kilometer beskyttede cykelstier kan både børn, unge og ældre færdes trygt og sikkert rundt i hele kommunen.

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen