Om  
Ole Vind

Efterskoleforstander vil være borgmesterkandidat

Ole Vind (V) er efterskoleforstander og erfarent byrådsmedlem. Nu tilbyder han vælgerne i Hedensted sit kandidatur som borgmesterkandidat. 

Astrid Johanne Bjørnskov

Der er allerede interesse for den ledige plads som borgmesterkandidat for Venstre i Hedensted.

Den tidligere borgmester for partiet, Kirsten Terkilsen, har for nylig meddelt, at hun ikke ønsker at opstille som partiets borgmesterkandidat.

Nu melder forstander for Flemming Efterskole Ole Vind sig på banen. Det skriver Horsens Folkeblad. 

Ole Vind har været byrådspolitiker siden 2002. Nu mener den 54-årige kommunalpolitiker, at han er parat til at arbejde for at realisere sine politiske visioner med borgmesterkæden om halsen.

"Nu synes jeg, jeg har fået den erfaring, der skal til. Jeg har været udvalgsformand og gruppeformand i otte år, prøvet at lave budget og skabe politiske visioner. Et er at arbejde med ledelse, som jeg gør til daglig, noget andet er politisk ledelse, siger Ole Vind.

Først til oktober bliver det afgjort, om Ole Vind kan kalde sig borgmesterkandidat. Her er beslutningen op til de 12 lokale vælgerforeninger, der skal stemme ved en ekstraordinær generalforsamling. Før det skal han vælges af sin egen lokale vælgerforening, Hvirring-Hornborg.

Venstre i Hedensted fik ved sidste kommunalvalg 40 procent af stemmerne.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ole Vind

Borgmester (V), Hedensted Kommune
læreruddannet fra Jelling seminarium

0:000:00