Tilmelding til Civilsamfundets Fællesdag 2019


Kom med, når vi gentager succesen fra sidste år og byder velkommen til endnu en fællesdag for civilsamfundet. En dag, hvor store og små civilsamfundsaktører mødes på tværs af sektorer og arbejdsområder til en samtale om fælles problemstillinger, forskelligheder og indre dynamikker med fokus på civilsamfundets rolle og værdi – nu og i fremtiden.

Hvad kan du forvente dig?

Altinget og Mandag Morgen præsenterer i samarbejde med ledere fra civilsamfundet et program, der lægger op til at identificere og udfordre hinanden på tidens tendenser og inspirere til løsninger og nye samarbejder. 

Vi tager pulsen på emner som fællesskab, finansiering og ledelse. Er vi så gode til fællesskaber, som vi selv siger? Og hvem står udenfor? Hvad er god ledelse i civilsamfundet? Og har markedsvilkårene overtaget værdistyringen?

Dagen er sammensat af en blanding af samtaler om de store dagsordener i plenum og temaspor, der dykker ned i specifikke emner, som optager civilsamfundet i det daglige arbejde.


Mød blandt andre...

Fremtidens civilsamfund

Julia Unwin, Chair of the Independent Inquiry into the Future of Civil Society

 

Det fulde program offentliggøres snarest muligt

Civilsamfundets Fællesdag 2019

Tid og sted
Onsdag 11. december kl. 8.45-16.30 (ankomst og registrering fra kl. 8.45. Programmet starter 9.30)
Lokation: DGI byen, CPH Conference

Pris 995 kr. ekskl. moms 

Følg med på Twitter og Instagram

#CF19dk
#Fællesdagen
#CivilsamfundetsFællesdag

Tilmelding

Vi åbner for tilmelding 21. august, men du kan tilmelde dig nedenfor og få adgang til tilmelding allerede 19. august. Du vil modtage en mail med et link til tilmeldingssiden, hvor du også får mulighed for at vælge, hvilket af dagens temaspor du gerne vil på. 

Bemærk! Der er et begrænset antal pladser. 

Tilmelding