Tilmelding til Digital transformation i den tredje sektor


Hvad betyder de teknologiske muligheder for civilsamfundets organisationer?

Den fjerde industrielle revolution har ikke kun en betydning for produktionsvirksomheder og uddannelsessektoren, men i høj grad også en virkelighed, som den tredje sektor kan vælge at omfavne og nyttiggøre.

Derfor inviterer Altinget: civilsamfund den 29. Oktober 2019 til en dag, hvor du gennem fagligt relevante indlæg, cases, og inspiration fra udlandet får synliggjort, hvordan man som aktør i civilsamfundet kan tage livtag med udviklingen og gøre digitaliseringen til en regulær mulighed – fremfor en forhindring.

Program

09.30: Ankomst og morgenmad 
10.00: "Den digitale kløft i civilsamfundet" v. Lisbeth Bekker, adm. Direktør GroupCare 
10.30:Slip kontrollen og kom i gang med digitaliseringen” v. Jacøb Bøtter, iværksætter og forfatter til bogen “Fuck it – ship it” 
11.00:Digitaliser din forening - og skab digital tryghed for dine medlemmer” v. Peter Wilgaard, stifter af MinForening
11.30:Hvordan kan du bruge teknologien til engagere danskerne i din sag, og hverve flere medlemmer?” v. TBA 
12.00: Frokost 
13.00:Hvilke muligheder ligger der i impact-tech? Erfaringer som du kan lære af” v. Tina Hjulmann Meldgaard, Social Digital
14.00: Kaffe og kage 
14.30: "Kollektiv intelligens som forandringsskaber" v. Geoff Mulgan, Chief Executive Officer i Nesta
15.30:Hvordan leder man i en digital tidsalder?” paneldebat v. Andreas Gylling Æbelø, Direktør i AIDS-Fondet, og Ena Juhl, Leder af Foreningen Fisken 

 

Kollektiv intelligens som forandringsskaber

Geoff Mulgan, Chief Executive Officer i Nesta

Dagens keynote er Geoff Mulgan. Efter Geoff Mulgan grundlagde den britiske tænketank Demos, fungerede han i årene efter som leder af den britiske regerings strategienhed under den tidligere premierminister Tony Blair. I dag leder han Nesta - National Endowment for Science, Technology and the Arts- en britisk tænketank og fond med fokus på innovation, og er udkommet med flere bøger. Til konferencen vil vi med udgangspunkt i hans seneste bog “Big Mind - How Collective Intelligence Can Change Our World” udforske de muligheder, der ligger i fænomenet ‘kollektiv intelligens’, og hvordan man udnytter dets potentiale. For hvad er kollektiv intelligens egentlig, og hvad kan man bruge det til? Ifølge Geoff Mulgan kan online gruppesamarbejde nemlig være med til at løse mange af de store udfordringer i nutidens samfund, men det kræver en større forståelse for, hvordan man organiserer beslutningsprocesser og udnytter teknologien smartere. 

Programmet er under udarbejdelse og vil blive opdateret hurtigst muligt.

Digital transformation i den tredje sektor

Tid og sted

Tirsdag 29. oktober 2019, kl. 09.30 - 16.00

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København

Pris

1995 kr. ekskl. moms

 

Tilmelding