Afholdt Kampen om Socialdemokratiet - interview med Karl Hjortnæs


Karl Hjortnæs egne erindringer fra et langt liv i politik går hånd i hånd med portrætter af de socialdemokratiske formænd, som har været i hans tid. Hjortnæs er kritisk overfor nutidens politik og socialdemokratiske ledere. Han mener, at Corydon og Thorning fuldstændig manglede det indre socialdemokratiske kompas, og er er stærkt skeptisk overfor at have Henrik Sass Larsen i partiets nuværende ledelse. Og så synes Hjortnæs ganske simpelt ikke, at Socialdemokratiet er venstreorienteret nok.

Altinget og forlaget Momenta inviterer til live-interview med Karl Hjortnæs, mangeårig minister og folketingsmedlem for Socialdemokratiet. Det foregår i Altingets overdækkede gård onsdag den 17. oktober kl. 16-17 i Ny Kongensgade 10. 

Altingets magasin-redaktører Esben Schjørring vil interviewe Karl Hjortnæs om hans nye erindrings- og debatbog Kampen om Socialdemokratiet - erindringer om magt og politik. Vi får et indblik i livet som politiker og minister, og så får vi en skarp iagttagers usentimentale blik på, hvor Socialdemokratiet står i dag – råt for usødet.

Der vil blive solgt øl, vin og vand i baren, og du har mulighed for at købe bogen med hjem. 

 


Kampen om Socialdemokratiet - interview med Karl Hjortnæs

Tid og sted
Onsdag den 17. oktober kl. 16-17
Ny Kongensgade 10, 1472 København K

Tilmelding
Arrangementet er gratis