Tilmelding til STEM-Topmøde 2019


Teknologi i menneskehænder

Teknologipagten og Aalborg Universitet inviterer til STEM-Topmøde 2019 den 26. september i København. Reserver allerede nu datoen, når vi følger op på sidste års succes og i år sætter fokus på Teknologipagtens 3. søjle: Flere skal anvende STEM i job. Analyser og rapporter har allerede dokumenteret, at STEM-kompetencer på arbejdsmarkedet betyder bedre løsninger for virksomheder og samfund. Hvordan kommer vi videre og får det omsat til handling?

Der er en stigende erkendelse af, at monofaglighed ikke løser problemerne eller alene kan give svarene på komplicerede spørgsmål. Universiteterne har et ansvar for at bidrage til løsninger, der sikrer en bæredygtig fremtid for mennesker og for kloden. I uddannelsessystemet skal vi give kandidaterne kompetencer til at løse problemer, tænke på tværs og sætte ord på egne evner. 

Kom og hør en af verdens førende adfærdsforskere Jason Hreha give sit bud på at få arbejdsstyrkens STEM-kompetencer op blandt Europas bedste. Og vær med til at diskutere, hvad det kræver, hvis vi om 10 år ikke skal have problemer med tilstrækkelige STEM-kompetencer i virksomhederne. Mød desuden bl.a. direktør i Netcompany og formand for Teknologipagten, André Rogaczewski, teknoantropolog, Jakob Carstensen, og lektor på Aalborg Universitet, David Budtz Pedersen, der hver især vil bidrage med indsigt i, hvordan kunstig intelligens vil påvirke samfundet, samt hvorledes vi bør udvikle retningslinjer og applikationer for fortsat menneskelig styring af fremtidens teknologier.

Programmet opdateres løbende og vil snarest kunne ses i sin fulde form nedenfor.

STEM-Topmøde 2019

Tid og sted

26. september 2019, kl. 09.30 - 16.00

Aalborg Universitet København

A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV

 

OBS! Alle pladser til konferencen er optagede, men du kan nedenfor tilmelde dig ventelisten gratis.

Tilmelding