Afholdt Videncentret live: Den gode fondsansøgning


Hvordan sikrer du, at din ansøgning passer ind i fondenes strategi? Og hvordan skal du tolke det fokus, som fondene beskriver på deres hjemmeside?

Mange fondsansøgere kender følelsen af at jagte det bedste match. For ingen har lyst til at spilde uger eller måneder på en ansøgning, som bliver afvist. Og det er der heldigvis råd for, for de danske fonde sidder ikke i et elfenbenstårn. De ønsker tidlig dialog med ansøgere, og de vil gerne være sparringspartner på ansøgninger. Sådan lød det i hvert fald fra Nordea-fonden og Egmont Fonden i denne artikel.

Civilsamfundets Videnscenter har taget fondene på ordet og inviteret Nordea-fonden, Egmont Fonden og Bikubenfonden på scenen ved premieren på Videnscentret Live 25. april i Altingets gård ved Ny Kongensgade 10 i København.

Fra fondene kan du mødeFrans Richard Bach, projektchef, Nordea-fonden
Sine Egede, chef for socialområdet, Bikubenfonden & Jakob Roepstorff, programchef, Egmont Fonden 

“Vi ved, at fondsansøgninger volder store kvaler for mange organisationer på tværs af hele civilsamfundet. Samtidig giver det fondene udfordringer, når de får ufokuserede ansøgninger. Så vi kom frem til, at den gode ansøgning var et oplagt tema at skyde vores nye live-arrangementer i gang med,” siger redaktør for Altinget: civilsamfund Carsten Terp.

"Men vi må ikke glemme hyggen"
Videnscentret Live skal være et fast tilbagevendende socialt arrangement med fagligt indhold og masser af plads til at netværke.

“Vi tror fuldt og fast på, at vi kan øge den værdi, Civilsamfundets Videnscenter skaber, ved at kombinere vores aktiviteter på nettet med en fysisk dimension. Formålet med alt, hvad vi laver i videnscentret, er immervæk at styrke civilsamfundet,” siger Carsten Terp og tilføjer: 

“Men det gør jo ikke noget, at det er lidt hyggeligt samtidig.”

 

Vi håber, du har lyst til at være med til det første møde i rækken af sociale arrangementer arrangeret af Civilsamfundets Videnscenter og hør mere om, hvordan den gode fondsansøgning udformes. 


Videncentret live: Den gode fondsansøgning

Civilsamfundets Videnscenter går live: Kom og hør, hvordan du laver den gode fondsansøgning

Tid: 25. april kl. 16.00-20.00

Sted: Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K

Program

16.00: Dørene og baren åbner (første genstand/vand er gratis)

16.30: Nordea-fonden, Egmont Fonden og Bikubenfonden giver deres bud på den gode ansøgning

17.30: Konstruktiv dialog mellem publikum og fondene

18:00: Netværk - baren er åben

20:00: Tak for i dag

Arrangementet er gratis