Om  
Mikkel Hastrup Rasmussen

DR finder ny distriktschef fra TV 2 Nyhederne

DR Syd i Aabenraa får fra 1. juli Mikkel Hastrup Rasmussen som chef. Han kommer fra en stilling som redaktør på TV 2 Nyhederne. 

Emma Brink

DR har udnævnt Mikkel Hastrup Rasmussen som ny distriktschef for DR Syd, der ligger i Aabenraa. Han kommer fra en stilling som redaktør på TV 2 Nyhederne og har tidligere været nyhedsredaktør ved TV Syd.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Mikkel Hastrup Rasmussen er bosiddende i Kolding og har haft stort fokus på Syd- og Sønderjylland gennem sin journalistiske karriere. Af den grund er Mads Vesterby Damm, ledende redaktionschef for indland og distrikter i DR Nyheder, glad for at få Mikkel Hastrup Rasmussen på holdet.

"Mikkel Hastrup Rasmussen kommer til jobbet med et solidt kendskab og stor kærlighed til Syd- og Sønderjylland. Samtidig er Mikkel allerede en meget erfaren journalistisk leder, som køber fuldstændig ind på de planer og ambitioner, vi har for DR's distrikter," siger Mads Vesterby Damm.

Mikkel Hastrup Rasmussen kalder selv ansættelsen for lidt af et drømmejob: 

"Jeg får muligheden for at lede journalistikken i Danmarks bedste og mest spændende landsdel og se den folde sig ud på DR's landsdækkende flader. Og så er DR's redaktioner i Aabenraa og Esbjerg bare bemandet af virkelig dygtige mennesker, der ligesom jeg vil levere det bedste indhold til syd- og sønderjyderne – og resten af Danmark."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mikkel Hastrup Rasmussen

Kommende chef, DR Syd
Journalistik (DMJX 2009)

0:000:00