Om  
Christian Jensen
Per Westergård

Informations chefredaktør bliver formand på SDU

Journalistuddannelserne på SDU får ny styrelsesformand til juni. Det bliver Informations chefredaktør Christian Jensen. 

Sara Ridder

Informations ansvarlige chefredaktør, Christian Jensen, bliver styrelsesformand for Syddansk Universitets journalistuddannelser, når den afgående formand stopper til juni. 

"Jeg glæder mig til at bidrage til at udvikle journalistuddannelsen på SDU, så den også i fremtiden er Danmarks førende og mest innovative. Mere end nogensinde er der behov for kvalitetsjournalistik for at kvalificere og perspektivere den offentlige debat – ikke mindst digitalt og i forhold til nye medie- og fortælleformater. I den sammenhæng kommer de journalistiske uddannelser til at spille en stadig større rolle," udtaler Christian Jensen ifølge Mediawatch.

Christian Jensen er, udover at være chefredaktør på Information, også medlem af bestyrelsen i Den Danske Publicistklub og censor ved journalistuddannelserne på SDU.

Journalistuddannelserne på SDU har 5-600 studerende fordelt på en bacheloruddannelse og to kandidatuddannelser, en fellowordning, efter- og videreuddannelseskurser og søsætter løbende nye udviklings- og forskningsprojekter.

Per Westergård, der går af som formand i juni, har været formand siden 2008 og stopper for at koncentrere sig om arbejdet som koordinerende chefredaktør for Jysk Fynske Medier.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christian Jensen

Ansv. chefredaktør, Politiken
journalist (DJH 1999)

Per Westergård

Formand, Den fynske Bladfond, Fynske Medier, Constructive Institute
journalist (DJH 1981)

0:000:00