Nye aftaler indgået for centralbiblioteker

OVERBYGNING: Kulturstyrelsen indgår nye rammeaftaler med landets seks centralbiblioteker i Aalborg, Herning, Vejle, Odense, Roskilde og Gentofte.

Efter en længere proces står det nu klart, at landets seks centralbiblioteker fortsætter som overbygning for folkebibliotekerne de næste fire år.
Efter en længere proces står det nu klart, at landets seks centralbiblioteker fortsætter som overbygning for folkebibliotekerne de næste fire år.Foto: Colourbox.com
Erik Bjørn Møller

Med aftalerne og efter frugtbare drøftelser med centralbibliotekerne er jeg sikker, på at der bliver leveret en rigtig god og effektiv overbygning til landets folkebiblioteker i de kommende fire år.

Morten Lautrup-Larsen
Vicedirektør i Kulturstyrelsen

Landets seks centralbiblioteker i Aalborg, Herning, Vejle, Odense, Roskilde og Gentofte fortsætter som centralbiblioteker og overbygning for landets folkebiblioteker i ny fireårig periode frem til 2019.

Det meddeler Kulturstyrelsen i en pressemeddelse, efter at styrelsen har indgået aftaler med de seks centralbiblioteker.

Aftalerne indebærer, at der de næste fire år bliver sat ekstra fokus på at 
• skabe en relevant, effektiv og tidssvarende materialeoverbygning
• levere aktuelle kompetenceudviklingstilbud af høj kvalitet, der er med til at bære fællestræk for folkebiblioteksudviklingen frem i hele landet
• sætte kræfter ind på at understøtte initiativer i folkebibliotekerne og skabe sammenhæng bibliotekerne imellem gennem koordinering, facilitering og faglig sparring.

Altinget logoKultur
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kultur kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00