DIREKTØR TIL LMS
Levende Musik i Skolen (LMS) er Danmarks største koncertarrangør og de søger en ny dygtig direktør, der brænder for opgaven.

Søg dette job
Levende Musik i Skolen producerer koncertturnéer med fremragende danske og udenlandske musikere. LMS' skolekoncerter byder på musikalsk mangfoldighed, kvalitet, relevans og skaber det levende møde, der kan åbne for nye erkendelser, samle, danne, lære, inspirere og udvikle rundt i hele landet. Målet er at en halv million børn og unge i 2025 tilbydes en koncert arrangeret af LMS. LMS er det nationale kompetencecenter for koncerter og læring. Direktøren bliver ansvarlig for ledelsen af organisationens dygtige og engagerede medarbejdere, for de store driftsopgaver der følger med kerneydelsen og for hele organisationens udvikling. Direktøren skal med god ledelse tæt på opgaven og gennem deltagelse i relevante netværk være med til at sikre at den høje kvalitet i ydelserne vedbliver, at udsynet og mulighedsrummene udvides og at kendskabet til organisationen stadig vokser. Direktøren får en central plads i det danske kulturliv, lige i mulighedsrummet mellem den professionelle musikkultur og folkeskolens behov for at udvide elevernes horisonter. Direktøren skal håndtere en kompleks hverdag. Derfor kommer man med relevant ledelseserfaring, med erfaring eller indsigt i kultur- eller musikområdet og med et brændende ønske om at tage del i og ansvaret for en organisation i vækst. Direktøren er en dygtig netværker, et kreativt og innovativt menneske, med et systematisk gen, der understøtter eksekveringen. Direktøren søger naturligt fællesskaberne, er en dygtig kommunikator, en solid leder med begge ben på jorden og et menneske, der begår sig både i øverummet, på scenekanten og på de bonede gulve. Læs meget mere om opgaven, om LMS, om initiativet Koncertløftet, om opgaverne og profilen i Job- og personprofilen, som du finder her. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du også meget velkommen til at kontakte bestyrelsesleder Jens Juulsgaard Larsen på telefon 7266 5212 eller Jesper Lund Madsen fra Genitor på telefon 2289 8525 eller e-mail jlm@genitor.dk. Ansøgningsfristen udløber den 22. maj.
  Søg dette job
  LEVENDE MUSIK I SKOLEN

  INSPIRERE - ÅBNE - DANNE - SAMLE - LÆRE - UDVIKLE

  LMS er det nationale kompetencecenter for koncerter og læring. Vores skolekoncerter byder på musikalsk mangfoldighed, kvalitet, relevans og skaber det levende møde, der kan åbne for nye erkendelser, samle, danne, lære, inspirere og udvikle.

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen