FAGCHEF FOR KULTUR, IDRÆT OG FRITID - Brøndby Kommune
Brøndby Kommune søger en visionær, dygtig og ambitiøs fagchef for Kultur, Idræt og Fritid. Vi søger en fagchef, der kan få flere borgere til at deltage i kommunens foreningsliv. Du bliver omdrejningspunktet i kommunens arbejde med fortsat at udvikle et samlet kultur-, idræts- og fritidsliv, som står højt på dagsordenen hos både borgere og politikere.

Brøndby Kommune er kendt for sit stærke DNA, hvor individ, fællesskab og traditioner går op i en højere enhed. Kultur-, idræts- og fritidslivet spiller en helt central rolle med et stærkt foreningsområde med mange frivillige foreninger, kulturhusene Kilden og Brønden, Ungdoms- og Musikskolen, Middelalderlandsbyen osv. Det store fokus på kultur-, idræts- og fritidslivet reflekteres i den ambitiøse strategi Brøndby 2030, hvor et centralt område er mere idræt, sport og bevægelse hele livet. Brøndby Kommune er "Bevæg dig for livet"-visionskommune og arbejder i et tæt samarbejde med bl.a. DGI og DIF om at sikre, at langt flere af kommunens børn og unge bliver medlemmer af en forening. Herudover arbejdes der i øjeblikket på at etablere kulturcaféer i kommunens kulturhuse og udrulle en ambitiøs fritidspasordning blandt kommunens børn og unge. Og så skal en ny kulturpolitik omsættes til konkrete initiativer og handleplaner til glæde for kommunens borgere. Du bliver chef for seks konsulenter og nogle kultur-, idræts- og fritidsinstitutioner med decentrale ledelser. Du får en bred berøringsflade, bliver en del af en velfungerende chefgruppe i Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen og vil indgå i et tæt samarbejde med chefer og medarbejdere på tværs af kommunen. Du vil få tilknyttet en 'buddy' i form af en lederkollega, som skal sikre, at du bliver introduceret til organisationen, den lokale kultur, værdier og de uskrevne normer og derved kommer godt ombord i dit nye job både fagligt og socialt. Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for kultur-, idræts- og fritidsområdet og har et relevant netværk, som du formår at sætte i spil. Du er innovativ og brænder for området og for at skabe tilbud, der rammer kommunens borgere bredt. Du er en erfaren leder, der vil noget med dit lederskab, og du forstår at navigere og lykkes i en politisk styret organisation. Læs mere om stillingen i job- og personprofilen. Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør i Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen Bente Skovgaard Kristensen (tlf. 5188 6769) eller partner i Genitor Tina Overgaard på to@genitor.dk (eller tlf. 3141 0582) for yderligere information, eller hvis du har spørgsmål. Ansøgningsfristen er den 16. april 2023. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden.
Om Brøndby:
Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00