Om  
Per Lyngby

Administrerende direktør stopper i Nordjyske Medier

Nordjyske Medier leder efter en ny administrerende direktør, efter Per Lyngby har meddelt, at han fremover vil fokusere udelukkende på sin anden stilling som ansvarshavende chefredaktør.

Anders Brønd Christensen

I løbet af de kommende måneder vil Nordjydske Medier ansætte en ny administrerende direktør. Det er konsekvensen af, at den afgående direktør, Per Lyngby, har ønsket at fokusere fuldt ud på sin anden stilling som ansvarshavende chefredaktør. 

Det skriver Nordjyske Medier i en pressemeddelelse.

"Jeg er meget tilfreds med de 20 år som dobbeltchef for Nordjyske Medier, og jeg takker alle medarbejdere for en fantastisk indsats og opbakning i den odyssé, vi har været på, og som vi nu forstærker og forlænger. Alt afhænger af redaktionel udvikling, som er forudsætningen for økonomisk bæredygtige medier, der varetager nordjydernes behov bedst muligt," siger Per Lyngby i pressemeddelelsen.

Nordjyske Medier udgiver Nordjydske Stiftstidende, en række lokal- og ugeaviser og ejer derudover radiostationen ANR samt tv-stationen 24Nordjyske. Per Lyngby har været administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør i Nordjyske Medier de sidste 20 år. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Per Lyngby

Medlem, Medienævnet, medlem, Demokratikommissionen, bestyrelsesformand, Nordjyske Museer, næstformand, Ejendomsfonden Regan Vest, bestyrelsesmedlem, DH Media, bestyrelsesmedlem, Kulturhistorisk Forening for Nordjylland
journalist (DJH 1984), HA (Aalborg Universitet 1979)

0:000:00