Om  
Jens Henneberg

Dødsfald: Forlagsdirektør Jens Henneberg (60)

Jens Henneberg, viceadministrerende og publicistisk direktør i Bonnier Publications, er afgået ved døden i en mountainbike-ulykke. Han blev 60 år. 

Claudia Steenhard

Jens Henneberg er død i en ulykke.

Det oplyser Bonnier Publications i en pressemeddelelse

Jens Henneberg styrtede under en mountainbike-tur i Silkeborg-området lørdag. Han blev bragt til Skejby Sygehus, men skaderne på nakkehvirvlerne var for omfattende. 

Jesper Buchwald, administrerende direktør i Bonnier Publications, udtaler:

"Jens var et usædvanligt menneske. Hans store nysgerrighed og appetit på at opdage verden gjorde ham til et meget vidende menneske, som altid var spændende at være i selskab med. Alle, som har arbejdet med Jens, ved, at hans passion og engagement rakte over ufatteligt mange interesseområder og altid med et godt blik for den menneskelige faktor." 

I pressemeddelelsen udtrykkes det, at Jens Henneberg var "en utrættelig ambassadør for det gode, inspirerende og engagerende indhold".

Han var oprindeligt uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus årgang 1985, suppleret med studieophold ved University of Texas 1988. Derudover gennemgik han bl.a. forlæggerlinien ved Bonniers Mediauniversitet 1992-93 og valgtes til bestyrelsen samme sted i 1999.

Den elegante publicist havde såvel blik for det lille specialmedie som for det skandinaviske mediekoncept.

Den altid venlige og optimistiske Jens Henneberg udførte også gennem en årrække et stort, kompetent og gerne uegennyttigt, kollegialt arbejde i pressens organisationer. En mærkesag var momsmæssig ligestilling mellem magasiner og dagblade (nulmoms). En sag, hans efterladte kolleger nu kommer til at fortsætte alene.

Jens Henneberg blev 60 år. Han efterlader sig kone og tre døtre. I pressemeddelelsen videregives familiens ønske om at få ro i sorgen. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jens Henneberg

Viceadm. dir. & publicistisk direktør, Bonnier Publications
journalist (DMJX 1985)

0:000:00