Om  
Anders Correll

Dødsfald: Presse- og kommunikationschef Anders Correll (61)

Presse- og kommunikationschef ved Aarhus Univesitet cand.agro. Anders Correll, Aarhus, er død, kun 61 år gammel. Han døde af et hjerteslag under et cykelløb i søndags.

Redaktionen

Dermed mistede universitetet en uvurderlig talsmand, som gennem 16 år har forklaret institutionens position over for offentligheden. Med rolig aarhusiansk stemmeføring fortalte Correll journalister om universitetets op- og nedture, skriver Politiken.

De færreste forstår, hvor svært det er at gøre det job så godt, som Anders Correll gjorde det. For når noget går godt på et universitet, er det svært at fange mediers interesse, fordi fokus ofte er helt andre steder end på forskning og universiteter. Omvendt er det, når møgsagerne rammer pressechefens skrivebord. Så står medierne i kø og har aldrig svært ved at finde kritikere uden for og inden for universitetets mure. Det håndterede Anders Correll med afvæbnende humor og med forståelse for mediernes arbejdssituation, noterer avisen.

Anders Correll var uddannet cand.agro. og havde desuden en diplomuddannelse i informationsjournalistik. Med den baggrund forstod han som få både den akademiske og den journalistiske verden.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders Correll

Presse- og kommunikationschef, Aarhus Universitet
cand.agro. (1990), diplomuddannelse i informationsjournalistik (DMJH 1995)

0:000:00