Om  
Sidse Babett Knudsen
Birgitte Hjort Sørensen
Adam Price

DR løfter sløret for 'Borgen'-cast

DR-serien 'Borgen' vender tilbage i 2022 og nu er navnene rollelisten offentliggjort. Søren Malling og Peter Mygind er blandt de medvirkende, der vender tilbage til skærmen.

Martin Mauricio

Fra 2010 til 2013 kunne seerne på DR igennem tre sæsoner følge Sidse Babett Knudsen, Pilou Asbæk og Birgitte Hjort Sørensen i rollerne som statsminister Birgitte Nyborg, spindoktor Kasper Juul og politisk nyhedsjournalist Katrine Fønsmark. 

Næste år vender først- og sidstnævnte tilbage til skærmen, når en ny sæson af det politiske drama om livet på Christiansborg, skrevet af Adam Price, har premiere på DR. 

Hidtil har det været sparsomt med oplysninger om, præcis hvilke af de gamle karakterer seerne kan forvente en gensyn med, men nu løfter DR sløret for, hvem der medvirker i seriens fjerde sæson foruden de, der allerede er annonceret. 

Blandt andet vender Søren Malling og Peter Mygind begge tilbage i rollerne som henholdsvis nyhedschef og tabloid-boss, mens Lars Mikkelsen og Lisbeth Wulff også er at finde på comeback-listen. 

Samtidig byder sæsonen også på nye ansigter, blandt andet med Mikkel Boe Følsgaard og Özlem Saglanmak i bærende roller. 

Du kan få det fulde overblik over de medvirkende i fjerde sæson af Borgen her

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Sidse Babett Knudsen

Skuespiller
skuespiller (Théàtre de l'Ombre, Paris, 1990)

Birgitte Hjort Sørensen

Skuespiller
Statens Teaterskole 2007

Adam Price

Manuskriptforfatter, dramatiker, madanmelder, restauratør

0:000:00