Om  
Nicolaj Laue Juhl

Ny talsperson tager ordet for LGBT+ Ungdom

Nicolaj Laue Juhl vil som LGBT+ Ungdoms nye politiske talsperson sætte særligt fokus på at gøre det danske skolesystem til verdens mest inkluderende og mangfoldige skolesystem.

Ghita Nidam Møller

Den politiske, rådgivende og sociale forening for unge under 25 år, hvis seksualitet og/eller køn bryder med normen har fået et nyt talerør i form af Nicolaj Laue Juhl.

Det oplyser LGBT+ Ungdom i en pressemeddelelse.

Den 22-årige Nicolaj Laue Juhl bliver dermed foreningens ansigt ud ad til efter, at han de seneste år har kæmpet for LGBTQ+ rettigheder med særligt fokus på mobning, diskrimination og manglende accept.

Sidste år fik han blandt andet 55 politiske anbefalinger til et politisk udspil fra LGBT+ Ungdom, der fokuserer på at løse udfordringerne i skolesystemet og dermed skabe et mere inkluderende Danmark for børn og unge LGBTQ+ personer.

"Nu har vi endelig fået politikernes øjne på udfordringen. Det momentum vil vi nu bruge til at skabe verdens mest inkluderende og mangfoldige skolesystem,” udtaler Nicolaj Laue Juhl i pressemeddelelsen.

Foreningens nye politiske talsperson kerneopgave bliver derfor først og fremmest at følge op på udspillet og kæmpe for at forbedre trivslen og vilkårene for LGBTQ+ elever i det danske skolesystem.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Nicolaj Laue Juhl

Politisk ansvarlig, LGBT+ Ungdom, fhv. talsperson, Ungdomsbureauet
STX (Haderslev Katedralskole, 2017)

0:000:00