Om  
Kristoffer Eriksen

Kristoffer Eriksen vender hjem til Radio24syv

Kristoffer Eriksen vender tilbage til Radio24syv som nyhedschef. 

Nikolai Evereth Hansen

Fra Radio24syv forbi DR og så tilbage til Radio24syv. Sådan ser Kristoffer Eriksens rejse i mediebranchen ud. Til december vender han hjem til Radio24syv og bliver nyhedschef. 

Det skriver radiostationen i en pressemeddelelse. 

Kristoffer Eriksen bliver chef for Radio24syvs nyhedsredaktioner, der består af omtrent 40 journalister, der producerer en række af radioens nyheds- og aktualitetsprogrammer.

Eriksen glæder sig til at vende tilbage til public service-radiostationen.

"Radio24syv laver det mest interessante radio i Danmark, og det skal vi blive ved med for fulde gardiner. Lytterne skal tænde for Radio24syv for at høre de bedste interviews i landet," siger Kristoffer Eriksen i pressemeddelelsen.

Læs også: Simon Andersen stopper som nyhedschef på Radio24syv

"Vi skal blive ved med at fortælle de historier, som de andre overser, og fortælle dem på en måde, som de andre ikke har fantasi til. Jeg glæder mig helt vildt til at vende tilbage til mediebranchens sjoveste arbejdsplads og endelig få mulighed for at give lov i stedet for at spørge om det," fortsætter han. 

Eriksen skal sikre taleradioens udvikling 
Kristoffer Eriksen kommer fra en stilling som vært på DR-programmet Detektor og kender Radio24syv fra sit tidligere job som vært på radioens morgenprogram.

Ifølge chefredaktør på Radio24syv, Jørgen Ramskov, er Kristoffer Eriksen den person, der kan sikre radiostationens fortsatte udvikling. 

"Kristoffer Eriksen kender vores DNA, og med ham som nyhedschef kan vi sikre, at Radio24syv fortsat udvikler sig og bliver et stærkt bud på moderne og interessant taleradio – også efter 2019," udtaler Jørgen Ramskov.

Udover sine tre år som morgenvært på Radio24syv har han lavet flere tv- og radioprogrammer som for eksempel "Absurdistan", "Hyklerriget" og "Superrig i Slummen".

Kristoffer Eriksen tiltræder 1. december 2018.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kristoffer Eriksen

Redaktør, Podimo, fhv. chefredaktør, Frihedsbrevet og Ekstra Bladet
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 2011)

0:000:00