Om Altinget: magasin

Altinget: magasin udkommer hver måned. Det kan læses online af alle abonnenter, og det er muligt at tegne abonnement på den trykte udgave.

Altinget: magasin udkommer den anden uge i hver måned.

Abonnement
Du kan tegne årsabonnement og modtage magasinet direkte i postkassen for 500 kroner for et år (10 udgaver). Det er også muligt at købe enkelte udgaver af magasinet. 

Har du spørgsmål til abonnement, kan du kontakte Herman Bjørn Nystad på herman@altinget.dk 

Redaktør af magasinet
Esben Schjørring
es@altinget.dk

Jakob Nielsen (ansvarshavende)
jakob@altinget.dk

Art Director
Annemarie Nordlyng
an@altinget.dk

Annoncer
NICHEHUSET
Ny Kongensgade 10
1472 København K 

Tlf. 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk 
www.nichehuset.dk/altinget 

Tryk og distribution
Herman Bjørn Nystad
herman@altinget.dk 

Har du spørgsmål til et eksisterende magasin-abonnement, kan du logge på selvbetjeningen eller kontakte Altinget på adm@altinget.dk

Redaktørens skrivebord

Redaktørens skrivebord

JUNI: Hver måned fortæller Altinget: magasins redaktør, Esben Schjørring, hvad der ligger på hans skrivebord. Både det fysisk konkrete og på hans laptop. Hvilke bøger, artikler, podcasts, foredrag og debatter fra den store verden han har mellem hænderne, i ørene eller foran øjnene lige nu.

Redaktørens skrivebord

Redaktørens skrivebord

NOVEMBER: Hver måned fortæller Altinget Magasins redaktør, Esben Schjørring, hvad der ligger på hans skrivebord. Både det fysisk konkrete og på hans laptop. Hvilke bøger, artikler, podcasts, foredrag og debatter fra den store verden han har mellem hænderne, i ørene eller foran øjnene lige nu.