Denne uge på Miljø (45)

DET SKER: Miljøminister Ida Auken (SF) skal i samråd om regeringens indsats for koordinering af klimatilpasning. Derudover byder ugen på Det Økologiske Råds Jubilæumskonference, og så lægger EU’s landbrugskommissær vejen forbi Danmark.
Foto: Colourbox
Fakta

 

Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

 

 

Ministeren
Mandag d. 7. november deltager miljøminister Ida Auken i en konference om ressourceeffektivitet og øget genanvendelse, som DAKOFA arrangerer. Miljøministeren åbner konferencen med et oplæg om genanvendelse af affald set i et ressourceeffektivt perspektiv.

Torsdag d. 10. november er miljøministeren kaldt i samråd i Miljøudvalget. Emnet for samrådet er regeringens indsats for koordinering af klimatilpasning. Ministeren vil blandt andet blive spurgt om, hvordan hun vil tilrettelægge den fremtidige klimatilpasningsindsats. De nærmere detaljer vedrørende samrådet kan læses under næste punkt.

Folketinget
Torsdag d. 10. november bliver der afholdt udvalgsmøde i Miljøudvalget. På dagsordenen er modtagelse af deputationer, fortsat drøftelse af mødetidspunkt samt gennemgang af EU-bilag.

0:000:00