Miljøminister genudpeger formand for Vildtforvaltningsråd

Jan Eriksen får endnu en periode som formand for Vildtforvaltningsrådet. Rådet får et nyt medlem, Frederik Lüttichau, fra Landbrug & Fødevarer, som erstatter Lars Hvidtfeldt.

Formanden for Vildtforvaltningsrådet bliver endnu en gang Jan Eriksen. Rådet får et nyt ansigt i godsejer Frederik Lüttichau, som overtager pladsen fra Lars Hvidtfelt. Begge er repræsentanter for Landbrug & Fødevarer.
Formanden for Vildtforvaltningsrådet bliver endnu en gang Jan Eriksen. Rådet får et nyt ansigt i godsejer Frederik Lüttichau, som overtager pladsen fra Lars Hvidtfelt. Begge er repræsentanter for Landbrug & Fødevarer.Foto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix
Christoffer Miguel Frendesen

Det er uden tvivl et råd, hvor bølgerne af og til går temmelig højt, og Jan er god til at mægle og få parterne til at finde fælles standpunkter. Derfor er jeg helt tryg ved, at Jan Eriksen tager en periode mere

Jakob Ellemann-Jensen
Miljø- og fødevareminister

Uenighederne i Vildtforvaltningsrådet kan være voldsomme. Parter fra blandt andet Danmarks Naturfredningsforening, Danmarks Jægerforbund og Landbrug & Fødevarer skal nå til enighed i sager om jagt- og vildtforvaltning.

Derfor er miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen rolig ved igen at overlade roret som formand til Jan Eriksen, der har siddet på positionen i fire år. Ministeren takker Jan Eriksen for hans hidtidige indsats og begrunder genvalget af formanden:

"Jeg vil gerne takke Jan Eriksen for det store arbejde, han allerede har udført i Vildtforvaltningsrådet. Det er uden tvivl et råd, hvor bølgerne af og til går temmelig højt, og Jan er god til at mægle og få parterne til at finde fælles standpunkter. Derfor er jeg helt tryg ved, at Jan Eriksen tager en periode mere," siger Jakob Ellemann-Jensen i en pressemeddelelse fra Miljø- og Fødevareministeriet.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00