Debat

Nyt debatpanel om Esben Lundes naturpakke

DEBAT: Esben Lunde Larsen (V) har sparket forhandlingerne om naturpakken i gang. Et nyt hold af debattører vil i den kommende tid sætte fokus på, hvad pakken skal indeholde. Mød panelet her. 

Debatten på Altinget: miljø sætter den næste måned fokus på regeringens kommende naturpakke.
Debatten på Altinget: miljø sætter den næste måned fokus på regeringens kommende naturpakke.Foto: Colourbox
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Et debatpanel har den seneste måned sat fokus på regeringens kommende naturpakke.

Tirsdag morgen skød miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) gang i forhandlingerne med blå blok. Altinget starter derfor endnu en omgang debat, der har fokus på, hvad der skal ske med naturen i Danmark.

Mød det nye panel her.

Karen Hækkerup
Administrerende direktør for Landbrug & Fødevarer. Karen Hækkerup er tidligere medlem af Folketinget for Socialdemokraterne. Her var hun blandt andet minister for fødevare,- landbrug- og fiskeri. Hun er desuden tidligere justitsminister og social- og integrationsminister. Karen Hækkerup er uddannet cand.scient.pol.

Gitte Seeberg
Generalsekretær for WWF. Gitte Seeberg er tidligere medlem af Folketinget, hvor hun blandt andet var medstifter af daværende Ny Alliance. I løbet af sit politiske virke har hun været engageret på miliø- og udenrigsområdet og er tidligere medlem af Europa-Parlamentet. Gitte Seeberg er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet.

Ella Maria Bisschop-Larsen
Præsident i Danmarks Naturfredningsforening. Ella Maria Bisschop-Larsen er tidligere sekretariatsleder for MiljøForum Fyn, som er et miljønetværk for såvel offentlige som private virksomheder og myndigheder. Hun er uddannet cand.scient. i biologi fra Københavns Universitet.

Claus Lind Christensen
Formand for Dansk Jægerforbund. Claus Lind Christensen er desuden formand for Nordisk Jægersamvirke og bestyrelsesformand i Jægernes Naturfond.

Hans Henrik Bruun
Lektor i økologi og evolution ved Biologisk Institut på Københavns Universitet. Han forsker i biologisk mangfoldighed og evidens-baseret naturforvaltning.

Simon Kollerup (S)
Miljø- og landbrugsordfører. Simon Kollerup har været medlem af Folketinget siden 2011. Han er tidligere pressechef for Socialdemokraterne i København og konsulent for København-borgmester Frank Jensen (S). Han er uddannet cand.scient.pol.

Christian Poll (ALT)
Miljø- og landbrugsordfører. Christian Poll har været medlem af Folketinget siden valget i juni 2015. Han er uddannet civilingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet.

Lisbeth Bech Poulsen (SF)
Miljø- og landbrugsordfører. Lisbeth Bech Poulsen har været medlem af Folketinget siden 2011. Hun er tidligere projektkoordinator, SEA, Aalborg Universitet og har en kandidatgrad i udvikling og internationale forhold fra Aalborg Universitet.

Jørn Pedersen (V)
Formand for Teknik- og Miljøudvalget, KL og borgmester i Kolding. Jørn Pedersen er uddannet inden for både retorik, voksenpædagogik, virksomhedsøkonomi, erhvervsret og med en diplomuddannelse i ledelse. Gennem tiden har han haft flere lederjob inden for detailhandlen. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00