Nyt debatpanel om Esben Lundes naturpakke

DEBAT: Esben Lunde Larsen (V) har sparket forhandlingerne om naturpakken i gang. Et nyt hold af debattører vil i den kommende tid sætte fokus på, hvad pakken skal indeholde. Mød panelet her. 

Et debatpanel har den seneste måned sat fokus på regeringens kommende naturpakke.

Tirsdag morgen skød miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) gang i forhandlingerne med blå blok. Altinget starter derfor endnu en omgang debat, der har fokus på, hvad der skal ske med naturen i Danmark.

Mød det nye panel her.

Karen Hækkerup
Administrerende direktør for Landbrug & Fødevarer. Karen Hækkerup er tidligere medlem af Folketinget for Socialdemokraterne. Her var hun blandt andet minister for fødevare,- landbrug- og fiskeri. Hun er desuden tidligere justitsminister og social- og integrationsminister. Karen Hækkerup er uddannet cand.scient.pol.

Gitte Seeberg
Generalsekretær for WWF. Gitte Seeberg er tidligere medlem af Folketinget, hvor hun blandt andet var medstifter af daværende Ny Alliance. I løbet af sit politiske virke har hun været engageret på miliø- og udenrigsområdet og er tidligere medlem af Europa-Parlamentet. Gitte Seeberg er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet.

Ella Maria Bisschop-Larsen
Præsident i Danmarks Naturfredningsforening. Ella Maria Bisschop-Larsen er tidligere sekretariatsleder for MiljøForum Fyn, som er et miljønetværk for såvel offentlige som private virksomheder og myndigheder. Hun er uddannet cand.scient. i biologi fra Københavns Universitet.

Claus Lind Christensen
Formand for Dansk Jægerforbund. Claus Lind Christensen er desuden formand for Nordisk Jægersamvirke og bestyrelsesformand i Jægernes Naturfond.

Hans Henrik Bruun
Lektor i økologi og evolution ved Biologisk Institut på Københavns Universitet. Han forsker i biologisk mangfoldighed og evidens-baseret naturforvaltning.

Simon Kollerup (S)
Miljø- og landbrugsordfører. Simon Kollerup har været medlem af Folketinget siden 2011. Han er tidligere pressechef for Socialdemokraterne i København og konsulent for København-borgmester Frank Jensen (S). Han er uddannet cand.scient.pol.

Christian Poll (ALT)
Miljø- og landbrugsordfører. Christian Poll har været medlem af Folketinget siden valget i juni 2015. Han er uddannet civilingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet.

Lisbeth Bech Poulsen (SF)
Miljø- og landbrugsordfører. Lisbeth Bech Poulsen har været medlem af Folketinget siden 2011. Hun er tidligere projektkoordinator, SEA, Aalborg Universitet og har en kandidatgrad i udvikling og internationale forhold fra Aalborg Universitet.

Jørn Pedersen (V)
Formand for Teknik- og Miljøudvalget, KL og borgmester i Kolding. Jørn Pedersen er uddannet inden for både retorik, voksenpædagogik, virksomhedsøkonomi, erhvervsret og med en diplomuddannelse i ledelse. Gennem tiden har han haft flere lederjob inden for detailhandlen. 

Forrige artikel DN: Naturen har ikke brug for landbrugspakke 2.0 DN: Naturen har ikke brug for landbrugspakke 2.0 Næste artikel DN: DF manipulerer om kystbyggeri DN: DF manipulerer om kystbyggeri