Danske Skoleelever får ny formand

Jakob Bonde Nielsen er blevet valgt som ny formand for Danske Skoleelever.

Jakob Bonde Nielsen
Jakob Bonde Nielsen (18) Fhv. formand, Danske Skoleelever

Danske Skoleelever har på sin årlige generalforsamling valgt Jakob Bonde Nielsen som ny formand. Han afløser dermed Jens Vase, der efter sommerferien begynder på sin ungdomsuddannelse.

Det skriver Danske Skoleelever i en pressemeddelelse.

15-årige Jakob Bonde Nielsen bor i Sydhavnen i København og går til daglig på Byens Skole i Valby. Han har været aktiv i Danske Skoleelever i næsten to år og har det seneste år være formand for Danske Skoleelever i Region Hovedstaden.

Som formand for Danske Skoleelever glæder Jakob Bonde Nielsen sig til nu at stå i spidsen for hele landets grundskoleelever i debatten om grundskolen.

"Vi elever vil gerne være med til at udvikle skolen, men vi har brug for, at politikerne og organisationerne omkring skolen får øjnene tilbage på bolden og begynder at tænke på dét, der er vigtigt: Eleven i klasselokalet," siger den nyvalgte formand i pressemeddelelsen.

Danske Skoleelever valgte på generalforsamlingen søndag også ny næstformand, hvor Chili Stensgaard Bjerg Preisler-Andersen fra Roskilde overtager posten fra Mads Løjtved Rasmussen.

Tilbage til navnenyt »

Prøv eu gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement