1. viceborgmester tager orlov på grund af sygdom i familien

Torben Gudiksen fra Radikale Venstre har valgt at tage orlov fra byrådsarbejdet i Holstebro på grund af alvorlig sygdom i familien.

Torben Gudiksen
Torben Gudiksen (53) 1. viceborgmester (R), Holstebro Kommune, medlem, økonomiudvalget, formand, udvalget for børn og familie

Formand for børne- og familieudvalget i Holstebro Torben Gudiksen (R) er gået på orlov. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Beslutningen skyldes, at Torben Gudiksens kone er blevet alvorligt syg. Til dagbladet udtaler han:

"Der er ting, der er vigtigere end politik og arbejde. Familien er det vigtigste, og med det udvalg, som jeg er formand for, er der mange møder om aftenen, og det kommer ikke til at hænge sammen i den kommende periode."

Torben Gudiksen regner med at vende tilbage til byrådet efter nytår, men det afhænger af, hvordan behandlingen går. Egentlig skal byrådet først på næste møde forholde sig til orloven, men den er reelt allerede begyndt.

Byrådsmedlem Rasmus Beltoft (R) er ny gruppeformand for Radikale Venstre, og han overtager samtidig Torben Gudiksens plads i økonomiudvalget. Torben Strømgaard (V) bliver desuden formand for børne- og familieudvalget.

Derudover skal førstesuppleant Francisca Chilala Kaputu overtage Torben Gudiksens plads som byrådsmedlem, indtil viceborgmesteren vender tilbage.

Torben Gudiksen har siddet i byrådet siden 2002. Først sad han i Vinderup Kommune, og efter kommunesammenlægningen har han været en del af Holstebros byråd.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal