Gribskov Kommune fritstiller to direktører

Gribskovs kommunaldirektør, Holger Spangsberg Kristiansen, og direktør for Teknik og Erhverv, Astrid Damgaard Ravnsbæk, fritstilles fra deres poster i Gribskov Kommune. 

Holger Spangsberg Kristiansen
Holger Spangsberg Kristiansen (49) Kommende kommunaldirektør, Jammerbugt Kommune, Fhv. kommunaldirektør, Gribskov Kommune
Anders Gerner Frost
Anders Gerner Frost (43) Borgmester (Nyt Gribskov), Gribskov Kommune, næstformand, Foreningen af lokallister, medindehaver, Danbolig Tisvildeleje

Gribskov Kommune har fritaget kommunaldirektør Holger Spangsberg Kristiansen og teknik- og erhvervsdirektør Astrid Damgaard Ravnsbæk fra deres tjeneste. 

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse

Gribskovs borgmester Anders Gerner Frost (NytGribskov) siger, at der er "sat en ny retning" for kommunen, og at det er i den forbindelse, at Økonomiudvalget har besluttet at indstille til byrådet, at samarbejdet med de to direktører skal stoppe.

”Gribskov Kommune bygger på et væld af muligheder. Gribskov Kommune har eksisteret i ti år. Det har været en periode, hvor kommunen har fundet sit fodfæste, og der er sket mange spændende ting. Nu er tiden kommet til, at vi skal have løftet kommunen til et endnu højere ambitionsniveau og etableret Gribskov Kommune version 2.0," siger Anders Gerner Frost.  

molbech@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv kommunal gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement