Om  
Tom Andkjær
Pernille Vermund

Ny folketingskandidat for Nye Borgerlige

Tom Andkjær stiller op som folketingskandidat for Nye Borgerlige. 

Linnea Molbech Sabri

Nye Borgerliges nye folketingskandidat er Tom Andkjær.

Det oplyser han selv på sin Facebookside i en video, der siden er blevet delt af Pernille Vermund med titlen "Negeren stiller op til Folketinget".

Dette er et direkte citat fra Tom Andkjær i videoen. 

Pernille Vermund skriver desuden i opslaget, at hun "glæder mig afsindigt til at overvære dig (Tom Andkjær, red.) i de kommende debatter – ikke mindst, når du bliver mødt af de kulturradikales politiske korrekthed."

Tom Andkjær er bosat i Kolding, og ud over sit virke på de sociale medier, hvor han på sin facebookside har over 30.000 følgere, har han udgivet en række bøger og kan bookes til foredrag. Han har tidligere arbejdet i modebranchen og som gadeplansarbejder.

I videoen, hvor han offentliggør kandidaturet, siger han blandt andet, at der aldrig vil være et parti, "hvor man er 100 procent enig i alt ned til mindste detalje", men at han gerne vil gøre en forskel på udlændinge- og integrationsområdet, og her stemmer hans holdninger mest overens med Nye Borgeliges. 

Han afviser i samme video, at han "hader muslimer", men at det for ham handler om, at der ikke skal tages hensyn til religioner i det hele taget. 

Tom Andkjær stiller op for Nye Borgerlige i København og er indkaldt til opstillingsmøde 12. januar. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tom Andkjær

Fhv. folketingskandidat, Nye Borgerlige
EFG, Handel og kontor

Pernille Vermund

MF (LA), fhv. formand og stifter, Nye Borgerlige
cand.arch. (Kunstakademiets Arkitektskole 2001)

0:000:00