Realkredit Danmark udskifter formanden

Den forhenværende administrerende direktør i Danske Bank, Jesper Nielsen, er blevet afløst på posten som formand for Realkredit Danmark.

Jesper Nielsen
Jesper Nielsen (51) Fhv. formand, Realkredit Danmark, fhv. formand Finanssektorens Arbejdsgiverforening, fhv. adm. direktør, Danske bank, fhv. direktør, Banking DK, Danske Bank
Jacob Aarup-Andersen
Jacob Aarup-Andersen (42) Bankdirektør, Danske Bank, bestyrelsesformand, Forsikringsselskabet Danica, bestyrelsesformand, Danica Pension

Jesper Nielsen er ikke længere bestyrelsesformand for Realkredit Danmark.

Han afløses af Jacob Aarup-Andersen, der hidtil har været næstformand i bestyrelsen.

Den oplyser kreditforeningen i en selskabsmeddelelse 16. juni.

Jesper Nielsen var formand for bestyrelsen i kraft af sin stilling som direktør for Danske Banks aktiviteter i Danmark, skriver Børsen.

Han overtog posten som midlertidig administrerende direktør i Danske Bank, efter at den tidligere direktør, Thomas Borgen, forlod banken som følge af hvidevaskskandalen.

Den stilling blev Jesper Nielsen fyret fra i juni 2019.

Hans afløser som bestyrelsesformand, Jacob Aarup-Andersen, er til daglig wealth-management direktør i Danske Bank, som købte kreditforeningen i 2000.

Posten som næstformand for bestyrelsen overtages af Carsten Rasch, der til daglig er chef for Group Risk Management i Danske Bank og sidder i bankens direktion.

 

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal