Sophie Løhdes tidligere særlige rådgiver ansat som politisk konsulent

Thomas Bille Winkel har sagt farvel til Slotsholmen for at rådgive Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier i politiske anliggender. 

Thomas Bille Winkel
Thomas Bille Winkel (47) Fhv. særlig rådgiver, Innovationsminister Sophie Løhde (V), fhv. presse- og Kommunikationschef, Sundheds- og Ældreministeriet
Sebastian Carstensen
Sebastian Carstensen Politisk konsulent hos Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier har fået to nye stemmer til at vejlede i politiske anliggender, Thomas Bille Winkel og Sebastian Carstensen. 

Det skriver Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier i en pressemeddelelse.

Thomas Bille Winkel er i forvejen et kendt ansigt inden for politiske kredse. Senest har han nemlig arbejdet som særlig rådgiver for Sophie Løhde, og inden da var han blandt andet pressechef i Sundheds- og Ældreministeriet og i Integrationsministeriet. Efter 19 år på Slotsholmen vil han gerne prøve kræfter med noget nyt. 

Sebastian Carstensen er uddannet fra Aalborg Universitet med en kandidatgrad i kommunikation og har blandt andet været i praktik hos Socialdemokratiet og arbejdet som student i et PR-bureau. 

Sekretariatet Danske Erhvervsskoler og -Gymnasiers formål er at skabe de bedst mulige forhold for erhvervsrettede uddannelser i landet.

Både Thomas Bille Winkel og Sebastian Carstensen er startet 1. august 2019. 

flora@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv civilsamfund gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement