Folkebevægelsen mod EU har valgt formandskab for første gang

Folkebevægelsen mod EU har for første gang udpeget et formandskab. Formanden er Susanna Dyre-Greensite, og næstformænd er Ole Nors Nielsen og Åge Staun.

Den 24-råige Susanna Dyre-Greensite er udpeget som formand for Folkebevægelsen mod EU.

Det skriver Folkebevægelsen mod EU på deres hjemmeside

Det blev besluttet på organisationens landsmøde i oktober, at der skulle udnævnes et formandskab, hvor formanden fungerer som bevægelsens ansigt udadtil.

Ud over formand har landsledelsen også udpeget to næstformænd. Det er Ole Nors Nielsen, næstformand 3F Aalborgs Transportgruppe, og Åge Staun, direktør for selskabet A-One.

Ifølge Folkebevægelsen mod EU siger den nyvalgte formand, at det er et stort privilegie at blive formand for så vigtig en organisation.

”Folkebevægelsen nuancerer den danske EU-debat med kvalificerede, kritiske indlæg. Det er nødvendigt, at det arbejde fortsætter, og jeg glæder mig til at bidrage til det i samarbejde med hele vores dygtige bevægelse.”

Folkebevægelsen mod EU mistede sit mandat i Europa-Parlamentet ved valget i maj, hvilke betyder, at bevægelsen skal indsamle omkring 70.000 underskrifter for at være opstillingsberettiget ved næste europaparlamentsvalg i 2024.

Susanna Dyre-Greensite er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og arbejder til daglig som marketingkoordinator.

På Twitter skriver hun følgende:

 

Omtalte personer

Susanna Dyre-Greensite

Formand, Folkebevægelsen mod EU
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2019)

Politik har aldrig været vigtigere
Få gratis nyheder fra Danmarks største politiske redaktion
Ved at tilmelde dig Altingets nyhedsbrev, accepterer du vores generelle betingelser