Innovationsfonden har fundet sin nye direktør

Anne-Marie Levy Rasmussen bliver Innovationsfondens nye direktør. Hun forlader dermed en ledende stilling hos medicinalkoncernen GlaxoSmithKline.

Anne-Marie Levy Rasmussen
Anne-Marie Levy Rasmussen (48) Direktør, Innovationsfonden
Tina Sejersgård Fanø
Tina Sejersgård Fanø Koncerndirektør, Novozymes, bestyrelsesformand, Danmarks Innovationsfond
Tore Duvold
Tore Duvold (52) Fhv. direktør, Innovationsfonden

Innovationsfonden har de seneste måneder ledt efter en ny direktør, og nu er hun fundet, oplyser Innovationsfonden til Altinget.

Valget er faldet på den 48-årige Anne-Marie Levy Rasmussen, der kommer fra en stilling som global leder i den kommercielle del af vaccineområdet i medicinalvirksomheden GlaxoSmithKline.

"Med Anne-Marie Levy Rasmussen får Innovationsfonden en meget kompetent direktør med bred og lang erfaring fra forsknings- og innovationsområdet. Hun har arbejdet på både universitetssiden og i det internationale erhvervsliv og har indsigt i politiske processer," siger bestyrelsesformand Tina Fanø om ansættelsen.

Anne-Marie Levy Rasmussen afløser dermed Tore Duvold, der siden april har været konstitueret direktør i fonden.

Den nye direktør har tidligere siddet i bestyrelsen for Højteknologifonden, der er en af forløberne for Innovationsfonden, været vicepræsident i præsidiet for Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV) og haft en bestyrelsespost i den europæiske sammenslutning af fysikere, European Physical Society.

Anne-Marie Levy Rasmussen er uddannet fysiker fra Niels Bohr Instituttet på Københavns Universitet.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal