Jarlovs tidligere særlige rådgiver bliver chef hos SAS

Sille Beck-Hansen er den nye chef i SAS for danske afdeling for public affairs, og her vil hun særligt fokusere på klimadagsordenen. 

Sille Beck-Hansen
Sille Beck-Hansen (33) Chef for public affairs i SAS, fhv. chef for corporate responsibility i PFA, fhv. særlig rådgiver for erhvervsminister Rasmus Jarlov (K), fhv. Public affairs chefkonsulent, Dansk Energi, fhv. public affairs & kommunikationschef, De Danske Bilimportører
Rasmus Jarlov
Rasmus Jarlov (42) MF (K)

Sille Beck-Hansen er navnet på forhenværende Erhvervsminister Rasmus Jarlovs (K) tidligere særlige rådgiver - men nu er det public affairs-afdelingen hos flyselskabet SAS, der kommer under Sille Beck Hansens vinger. Hun er nemlig blevet ansat som chef for den danske afdeling.

Det skriver SAS i en pressemeddelelse. 

"SAS er en virksomhed alle danskere kender og har et forhold til, og jeg glæder mig til at skulle være med til at skabe de bedste vilkår for danskernes foretrukne flyselskab," siger Sille Beck-Hansen.

I sin nye rolle skal hun blandt andet håndtere SAS' arbejde med klimadagsordenen, hvor målet er at være et af de mest bæredygtige flyselskaber i 2030. 

Senest kommer Sille Beck-Hansen fra en stilling som chef for corporate responsibility hos pensionsselskabet PFA, hvor hun nåede at være ansat i to måneder. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal