Kriminalforsorgen får ny direktør fra politiet

Ina Eliasen forlader stillingen som HR-direktør hos Rigspolitiet for i stedet at blive direktør for sin gamle arbejdsplads, Kriminalforsorgen. 

Ina Eliasen
Ina Eliasen Direktør, Kriminalforsorgen, fhv. HR-direktør, Rigspolitiet, fhv. områdedirektør, Kriminalforsorgen Hovedstaden
Nick Hækkerup
Nick Hækkerup (52) Justitsminister (S), MF (S)

Siden 2017 har Ina Eliasen været HR-direktør ved Rigspolitiet, men det kapitel er ved at være slut. Hun har nemlig takket ja til en direktørstilling hos Kriminalforsorgen. 

Det skriver Justitsministeriet i en pressemeddelelse. 

Kriminalforsorgen er ikke ukendt terræn for Ina Eliasen, der tidligere i sin karriere både har været områdedirektør i Kriminalforsorgen Hovedstaden og kontorchef i Direktoratet for Kriminalforsorgen. 

Justitsminister Nick Hækkerup (S) er glad for den nye direktør, som han kalder en dygtig arbejder: 

"Ina Eliasen har solid erfaring med at drive et moderne fængselsvæsen, og jeg er sikker på, at hun er den helt rette til at skabe de fremtidige rammer for vores fængsler og arresthuse, som desværre er hårdt pressede i øjeblikket, og styrke den resocialiserende indsats.”

Ina Eliasen er også selv spændt på at begynde direktørstillingen for en så vigtig organisation: 

"En stærk kriminalforsorg er helt afgørende for arbejdet med at begrænse kriminalitet og dermed at skabe større tryghed i vores samfund. Jeg ser virkelig frem til at påtage mig opgaven sammen med alle de dygtige og dedikerede mennesker, der arbejder i og omkring kriminalforsorgen," siger hun. 

Ina Eliasen begynder arbejdet 1. juli. 

 

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal