Ammitzbølls tidligere spindoktor skal arbejde under Sass Larsen

Jonathan Nielsen, tidligere spindoktor for Simon Emil Ammitzbøll-Bille, er ny fagpolitisk chef i DVCA. Han får dermed Henrik Sass Larsen som direktør.

Jonathan Schacht Halling Nielsen
Jonathan Schacht Halling Nielsen (41) Fagpolitisk chef, DVCA
Henrik Sass Larsen
Henrik Sass Larsen (54) Adm. direktør, DVCA

Der sker flere ting på ledelsesfronten i DVCA, brancheforeningen for virksomhedsinvestorer.

Ud over at virksomheden får ny administrerende direktør i form af tidligere minister Henrik Sass Larsen, bliver Jonathan Nielsen ny fagpolitisk chef i firmaet. Det oplyser DVCA til Altinget.

Jonathan Nielsen har været spindoktor for forhenværende økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille samt tidligere politisk-juridisk konsulent for Liberal Alliances folketingsgruppe.

Den tidligere spindoktor blev ifølge Frederiksborg Amts Avis afskediget som særlig rådgiver for Simon Emil Ammitzbøll-Bille, da sommerens folketingsvalg blev udskrevet. I stedet blev Jonathan Nielsen valgkampsansvarlig for ham.

På sin LinkedIn skrev Jonathan Nielsen 16. september:

"Pludselig gik det hurtigt, og i dag er jeg startet som fagpolitisk chef i DVCA - brancheorganisationen for venture- og kapitalfonde samt business angels. Med andre ord får jeg lov at kæmpe for de aktive ejere, der bidrager til væksten og fremgangen i en lang række danske virksomheder."

Byrådsmedlem og folketingskandidat
Jonathan Nielsen har desuden været byrådsmedlem for Liberal Alliance i Hillerød Kommune fra 2014 til 2016. Han stillede derudover selv op til folketingsvalget i 2015, dog uden at blive valgt ind.

Den nye fagpolitiske chef er uddannet jurist ved Københavns Universitet og har desuden taget en uddannelse i russisk ved Hvideruslands Statsuniversitet i Minsk.

Jonathan Nielsens opslag på LinkedIn i forbindelse med jobskiftet kan ses her:

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal