Anders Langballe takker af hos TV 2

Politisk redaktør Anders Langballe siger farvel efter ti år hos TV 2.

Anders Langballe
Anders Langballe (43) Kommende kommunikationschef, Danske Handicaporganisationer (DH) (1/3), fhv. politisk redaktør, TV 2 Nyhederne

Politisk redaktør og central figur hos TV 2 Anders Langballe stopper efter ti år. 

Det skriver han på Twitter.

Anders Langballe er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og blev umiddelbart efter endt uddannelse ansat som politisk reporter hos Ekstra Bladet. Siden 2009 har den aarhusianske journalist været i stald hos TV 2 – først som politisk reporter og siden som politisk redaktør, redaktionschef og analytiker.

For over et år siden fik Anders Langballe en blodprop i hjernen, og selv om han i dag er rask, skal hans fremtidige arbejdsliv gentænkes.  

Og det bliver altså ikke hos TV 2, hvilket er til stor ærgrelse for ledelsen, skriver nyhedsredaktør Mikkel Hertz til Ekstra Bladet:

”Som de fleste vil vide, blev Anders for 14 måneder siden ramt af en blodprop i hjernen. Vi har haft en god dialog med Anders om hans fortsatte tilknytning til TV 2's nyhedsafdeling. Hvor gerne vi end havde set, at Anders Langballe kunne fortsætte på den arbejdsplads, han har givet så meget, har vi nu måttet konkludere, at Anders nu ønsker at prøve kræfter uden for TV 2.”

Selv skriver Anders Langballe på Twitter:

”Efter ti skønne, lærerige og vilde år er jeg nu klar til at flyve videre.”

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal