Bankdirektør i Danske Bank bliver topchef i ISS

Jacob Aarup-Andersen forlader jobbet som direktør for Danske Banks danske forretning for i stedet at indtage rollen som topchef i ISS.

Jacob Aarup-Andersen
Jacob Aarup-Andersen (42) Tiltrædende adm. direktør, ISS, bestyrelsesformand, Forsikringsselskabet Danica, bestyrelsesformand, Danica Pension

Ejendomsservicevirksomheden ISS får ny topchef i skikkelse af Jacob Aarup-Andersen, som dermed forlader sit job som direktør for Danske Banks danske bankforretning.

Det skriver Finans.

Jacob Aarup-Andersen har med sit job som direktør for den danske bankforretning været at betragte som Danske Banks kronprins lige bag topchefen Chris Vogelzang. Et job, han måtte tage til takke med i 2018, da Finanstilsynet ikke ville godkende ham som ny topchef i landets største bank efter den skandaleramte Thomas Borgen.

Finanstilsynet mente, at den dengang 40-årige økonomidirektør Jacob Aarup-Andersen var for uerfaren til den store genoprejsningsopgave.

Topchef bliver han nu i stedet i ISS, hvor den mangeårige administrerende direktør Jeff Gravenhorst går på pension.

Til at fuldende stoledansen bliver det fra dags dato Glenn Söderholm, chef for Banking Nordic og medlem af direktionen i Danske Bank, som overtager ansvaret for bankaktiviteterne i Danmark. Dog kun midlertidigt.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal