S-byrådsmedlem klager over S-borgmester og kommunaldirektør

Byrådsmedlem i Slagelse Steen Olsen (S) har indleveret en klage til Ankestyrelsen. Klagen er rettet mod borgmester John Dyrby Paulsen (S) og kommunaldirektør Frank Andersen.

Steen Olsen
Steen Olsen (64) Byrådsmedlem (S), Slagelse Kommune
John Dyrby Paulsen
John Dyrby Paulsen (56) Borgmester (S), Slagelse Kommune, fhv. MF
Frank E. Andersen
Frank E. Andersen (60) Kommunaldirektør, Slagelse, fhv. kommunaldirektør, Gentofte

Steen Olsen (S) har valgt at klage over sin partifælle Slagelses borgmester, John Dyrby Paulsen (S), samt kommunaldirektør Frank Andersen. Klagen er indgivet til Ankestyrelsen i København. Det skriver Sjællandske Nyheder.

Klagen skyldes, at borgmester John Dyrby Paulsen ifølge Steen Olsen har givet modstridende og fejlagtig rådgivning efter indstilling fra kommunaldirektør Frank Andersen. Samtidig mener Steen Olsen, at byrådets politik på vandløbsområdet strider mod gældende lovgivning.

Steen Olsen forsøgte på seneste byrådsmøde at få ændret den vedtagne politik på vandløbsområdet. Steen Olsen mener blandt andet, at politikken blev vedtaget, uden at lystfiskerne fra udsætningsforeningen UFV95 havde mulighed for at udtale sig.

Ifølge Sjællandske Nyheder står der i klagen, at "Slagelse Kommune som offentlig myndighed har udøvet usaglig forskelsbehandling ved, at det kun er Vandsynsrådets medlemmer, der har kunnet udtale sig til sagen. Andre, for eksempel ngo'er i Slagelse Kommune, har ikke fået mulighed for dette."

Ankestyrelsen er en uafhængig myndighed, der afgør klager fortrinsvist på social- og beskæftigelsesområdet.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal