Camilla Gregersen genvalgt som magisterformand

Der var ingen udfordrere til formandsposten i Dansk Magisterforening, da opstillingsfristen udløb ved midnat fredag 14. september. Dermed kan den nuværende formand, Camilla Gregersen, fortsætte på posten, dog får hun en ny næstformand ved sin side.

Camilla Gregersen
Camilla Gregersen (43) Formand, Dansk Magisterforening, næstformand, Akademikerne
Thomas Vils Pedersen
Thomas Vils Pedersen (53) Næstformand, Dansk Magisterforning, lektor, Københavns Universitet

Camilla Gregersen får tre år mere som formand for Dansk Magisterforening. 

Det står klart, da ingen andre kandidater havde meldt sig til formandsposten ved deadline fredag 14. september, skriver Dansk Magisterforening i en pressemeddelelse. 

Camilla Gregersen glæder sig over at kunne fortsætte på posten, hvor hun i den kommende periode blandt andet vil sætte fokus på akademikernes rolle i samfundet:

"Jeg vil arbejde for, at medlemmernes arbejde bliver værdsat og synliggjort. Der er til tider en ukonstruktiv akademikerbashing, men den kan man slå ned ved at vise, hvilken forskel vores medlemmer gør – at samfundet slet ikke kan undvære dem. Og så vil jeg gerne arbejde endnu mere med understøttelse af medlemmernes arbejdsmiljø," fortæller hun. 

Camilla Gregersen har været formand for Dansk Magisterforening siden 2015. Forinden har hun blandt andet været formand for DM Privat. 

Ny næstformand
Hun får følgeskab af Thomas Vils Pedersen, der er ny konstitueret næstformand i Dansk Magisterforening indtil 1. januar 2019. 

Han afløser Hans Beksgaard, der har valgt at trække sig, efter at han sidste år pådrog sig en hjernerystelse, som han stadig er påvirket af. 

Han er sammen med de kandidater til posterne i DM's hovedbestyrelse til valg mellem 22. oktober og 7. november. Først når hovedbestyrelsen konstituerer sig 26. november, bliver det endeligt afgjort, hvem der bliver næstformand i den kommende valgperiode. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal