Care ansætter ny chef for international afdeling

Lisbet Ilkjær er ny chef for Cares internationale afdeling. Her skal hun stå i spidsen for organisationens bæredygtighedsprojekter i Afrika og Asien.

Lisbet Ilkjær
Lisbet Ilkjær Afdelingschef, Care Danmark
Rasmus Stuhr Jakobsen
Rasmus Stuhr Jakobsen (46) Adm. direktør og generalsekretær, CARE Danmark, fhv. nødhjælpschef, Dansk Flygtningehjælp

Cares internationale afdeling vil fra 21. oktober have Lisbet Ilkjær ved roret.

Det oplyser den humanitære organisation til Altinget.

Som chef for Cares projekter i Afrika og Asien skal Lisbet Ilkjær arbejde med at skabe bæredygtige løsninger for nogle af dem, der er mest berørt af klimaforandringerne. Det fortæller Rasmus Stuhr Jakobsen, Care Danmarks generalsekretær.

"Hos Care i Danmark står klima øverst på dagsordenen, og vi er fast besluttede på at gå forrest i udviklingen af nye måder at skabe bæredygtige løsninger på for dem, som er ramt af følgerne af klimaforandringerne. Vores ambitioner er tårnhøje, og med Lisbet Ilkjær som leder for vores internationale afdeling får vi det rette mix af kompetencer og erfaringer," siger Rasmus Stuhr Jakobsen i pressemeddelelsen.

Lisbet Ilkjær kommer fra en midlertidig stilling som generalsekretær i International Rehabilitation Council for Torture Victims. Hun har tidligere været afdelingsleder i Dansk Institut for Menneskerettigheder, hvor hun havde ansvar for programmer i blandt andet Afrika og Asien.

Stillingen i Care blev ledig, eftersom forgængeren, Lisbeth Møller, går på pension.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal