CBS udpeger TDC-topchef som mentor

Allison Kirkby, der er administrerende direktør i TDC, er blevet udpeget som mentor for de studerende på Copenhagen Business School. 

Allison Kirkby
Allison Kirkby (52) Adm. direktør, TDC Group
Nikolaj Malchow-Møller
Nikolaj Malchow-Møller (46) Rektor, CBS

Copenhagen Business School (CBS) har udpeget TDC's øverste direktør, Allison Kirkby, som årets "executive in residence". 

Det skriver CBS

Rollen indebærer, at Allison Kirkby det næste år indgår et samarbejde med CBS, hvor hun blandt andet stiller sig til rådighed som foredragsholder og mentor. 

"I min karriere har jeg selv haft utrolig stor glæde af at møde og blive udfordret af topledere i erhvervslivet, som har delt ud af deres erfaringer – og jeg håber, at min nye rolle her på CBS vil give mig mulighed for at dele ud af viden og erfaring, der vil inspirere den næste generation af ledere," siger Allison Kirkby.

Allison Kirkby opfordrer desuden studerende til at kombinere studielivet med erhvervserfaring samt at tilegne sig digitale kompetencer. 

Rektor på CBS, Nikolaj Malchow-Møller, kalder Allieson Kirkby et perfekt match for uddannelsesinstitutionen og uddyber: 

"For CBS er det helt centralt, at den udvalgte executive in residence kan hjælpe med at bygge bro mellem erhvervslivet og vores uddannelse og forskning. De studerendes kompetencer skal kunne bruges direkte ude i virkeligheden, og Allison kan være med til at sikre, at vi er i sync i forhold til, hvad der efterspørges på arbejdsmarkedet."

Tidligere "executive in residence" ved CBS tæller blandt andre Thomas F. Borgen fra Danske Bank og senest Jens Bjørn Andersen, der er direktør i transportvirksomheden DSV.

Allison Kirkby starter sin tid som "executive in residence" 19. september, hvor hun holder et oplæg med titlen "Leadership and Transformation".

Tilbage til navnenyt »

Prøv forskning gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement