Dansk Aktionærforening får ny direktør

Mikael Bak skal være ny direktør for Dansk Aktionærforening. Han afløser Leonhardt Pihl.

Mikael Bak
Mikael Bak Direktør, Dansk Aktionærforening, tidl. selvstændig rådgiver

Mikael Bak bliver 1. september direktør i Dansk Aktionærforening. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse. 

47-årige Bak er uddannet jurist fra Københavns Universitet og advokat fra Gorrissen Federspiel. Desuden har han taget en tillægsuddannelse i journalistik samt en Executive MBA. Mikael Bak har etableret og udviklet private equity-virksomheden Executive Capital mellem 2007-2015 og har de seneste tre år fungeret som selvstændig rådgiver. 

"Jeg har i mange år arbejdet sammen med private investorer, og jeg kender til de overvejelser, som man sidder med, når opsparingen skal investeres. Det handler i høj grad om tillid og om at være klædt på til at træffe de rigtige beslutninger, så man kender de risici, man står over for. Både når man møder banken eller pensionsrådgiveren, og når man selv handler aktier. Og netop her ser jeg Dansk Aktionærforening som den uafhængige partner, der kan inspirere og uddanne os til et bedre afkast", siger Mikael Bak.

Bak afløser Leonhardt Pihl, der dog fortsat vil være knyttet til foreningen som konsulent og rådgiver, men ønsker at fokusere på sine undervisningsaktiviteter på CBS og øvrige bestyrelsesarbejde. 

Dansk Aktionærforening er en interesseorganisation, der støtter sine mere end 12.000 medlemmer i deres egenskab af aktionærer, investorer og pensionsopsparere. 

becker@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv kommunal gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement