Dansk Industri ansætter ny direktørduo til public affairs og politisk oprustning

Morten Høyer bliver ny frontfigur som direktør for public affairs og kommunikation i Dansk Industri. Han bliver assisteret af den nye poltiske direktør Emil Fannikke Kiær.

Morten Høyer
Morten Høyer (46) Direktør, public-affairs og kommunikation, Dansk Industri, fhv. direktør, DVCA, fhv. direktør, Politik og kommunikation, Landbrug & Fødevarer
Emil Fannikke Kiær
Emil Fannikke Kiær (42) Tiltrædende politisk direktør, Dansk Industri

Danmarks største erhvervsorganisation Dansk Industri har hentet Morten Høyer som ny direktør til at lede organisationen ud ad til og som led i at opruste den politiske interessevaretagelse.

Det oplyser Dansk Industri i en pressemeddelelse

Morten Høyer træder til med direktørerfaring senest fra en stilling som direktør for brancheorganisation for venture- og kapitalfonde DVCA samt for politik og kommunikation i Landbrug & Fødevarer. 

Tidligere har han været særlig rådgiver for Karen Hækkerup, både da hun var justitsminister, minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, og da hun var social- og indenrigsminister.

I DI får Morten Høyer til opgave at styrke den politiske indsats, hvor han får assistance af Emil Fannikke Kiær, der netop er blevet ansat som politisk direktør.

Den nye politiske direktør kommer senest fra en stilling som direktør for finansiering i Danmarks største pensions- og sikringsselskab, ATP.

Sammen skal den nye duo repræsentere organisationen og forsøge at sætte det dansk erhvervsliv øverst på dagsordnen.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal