Om  
Pia Jeppesen
Pia Clementsen

Dansk Psykoterapeutforening får ny formand

Som følge af Pia Jeppesens afsked med foreningen er Pia Clementsen udnævnt som ny formand for Dansk Psykoterapeutforening. 

Claudia Steenhard

Dansk Psykoterapeutforening har ved deres ordinære generalforsamling 2. marts 2019 valgt Pia Clementsen som ny formand. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse. 

Pia Clementsen afløser dermed Pia Jeppesen, der i udgangen af 2018 valgte af fratræde stillingen efter tre år på posten. 

"(…) der er et stykke vej at gå, før vi for alvor bliver en faggruppe, det er helt naturligt at række ud efter i det offentlige sundhedssystem. Her ser jeg mange nye veje og muligheder for samarbejder, som kan bidrage til en styrkelse af psykoterapeuternes position," udtaler Pia Clementsen i forbindelse med udnævnelsen. 

Pia Clementsen har stor erfaring med psykiatrien og flere private og offentlige organisationer. Her har hun arbejdet med ledelse, udvikling samt forsøgs- og forskningsprojekter inden for det sundhedsfaglige, socialfaglige og arbejdsmarkedspolitiske område. 

Pia Clementsen er uddannet psykoterapeut ved Institut for Gestaltanalyse og er cand.phil. i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet.